Kidonakia Appartementen Corfu

Kidonakia appartementen Corfu op het Griekse eiland Corfu zijn ideaal voor echtparen en vriendengroepen tot 6 personen. Onze ruim ingerichte tweekamerappartementen zijn zeer rustig gelegen in een klein dorpje in het midden van Corfu, waardoor ze zich uitstekend lenen als uitvalsbasis voor het hele eiland. Een zwembad te midden van een olijfgaard op 50 meter van de Kidonakia-appartementen maakt je verblijf nóg aangenamer. De website is www.kidonakiacorfu.nl

Met een huurauto bereik je eenvoudig de verste uithoeken van het eiland. Voor de actievelingen die hun hand niet omdraaien voor een stevige heuvel, zijn er in de omgeving voldoende fiets- en wandeltochten die naar diverse strandjes leiden. En wil je naar Corfu stad om de historische bezienswaardigheden te bekijken, te kuieren door de smalle straten, of om jezelf te begeven naar een van de vele terrassen aan de boulevard? De bus brengt je in slechts een half uur in hartje centrum.

Kidonakia-appartementen vormen een directe link met uitgeverij Black Olive Press, waarvan het kantoor een aantal maanden in het jaar zich op Corfu bevindt. De uitgeverij verwelkomt regelmatig kunstenaars en schrijvers (o.a. Joost Swarte, Peter Pontiac, Rotraut Susanne Berner, Tim Krabbé, Guido van Driel, Jeroen Janssen en Wasco), met mooie boekproducties van hun verblijf als resultaat.
In elk appartement hangt kunst aan de muur en staat een boekenkast vol met literaire thrillers en literatuur. Staat je favoriete boek er niet tussen? Neem dan een kijkje in onze galerie met nog meer boekenkasten, prenten en een tafeltennistafel.

Kortom, zoek je een comfortabele plek waar je heerlijk kunt relaxen en volledig tot rust komt in een typisch Grieks dorpje? Vraag dan nu meer info via info@kidonakiacorfu.nl

[cycloneslider id=”black-olive-apartments”]Comments are closed.