Kidonakia Appartementen Corfu

Kidonakia appartementen Corfu op het Griekse eiland Corfu zijn ideaal voor echtparen en vriendengroepen tot 6 personen. Onze ruim ingerichte tweekamerappartementen zijn zeer rustig gelegen in een klein dorpje in het midden van Corfu, waardoor ze zich uitstekend lenen als uitvalsbasis voor het hele eiland. Een zwembad te midden van een olijfgaard op 50 meter van de Kidonakia-appartementen maakt je verblijf nóg aangenamer. De website is www.kidonakiacorfu.nl

Met een huurauto bereik je eenvoudig de verste uithoeken van het eiland. Voor de actievelingen die hun hand niet omdraaien voor een stevige heuvel, zijn er in de omgeving voldoende fiets- en wandeltochten die naar diverse strandjes leiden. En wil je naar Corfu stad om de historische bezienswaardigheden te bekijken, te kuieren door de smalle straten, of om jezelf te begeven naar een van de vele terrassen aan de boulevard? De bus brengt je in slechts een half uur in hartje centrum.

Kidonakia-appartementen vormen een directe link met uitgeverij Black Olive Press, waarvan het kantoor een aantal maanden in het jaar zich op Corfu bevindt. De uitgeverij verwelkomt regelmatig kunstenaars en schrijvers (o.a. Joost Swarte, Peter Pontiac, Rotraut Susanne Berner, Tim Krabbé, Guido van Driel, Jeroen Janssen en Wasco), met mooie boekproducties van hun verblijf als resultaat.
In elk appartement hangt kunst aan de muur en staat een boekenkast vol met literaire thrillers en literatuur. Staat je favoriete boek er niet tussen? Neem dan een kijkje in onze galerie met nog meer boekenkasten, prenten en een tafeltennistafel.

Omdat de appartementen in de zomervakantie zeer geliefd zijn bij jonge gezinnen (zie ook www.kinderzonvakanties.nl) en daardoor goed bezet zijn, is de beste verblijfperiode buiten het hoogseizoen: vanaf half mei tot eind juni, en vanaf eind augustus tot begin oktober. Prijzen vanaf 350 euro voor 2 personen.

Kortom, zoek je een comfortabele plek waar je heerlijk kunt relaxen en volledig tot rust komt in een typisch Grieks dorpje? Vraag dan nu meer info via blackolivepress@xs4all.nl

Boventerras appartement 5
Overzicht van de 5 appartementen - 1 tot 3 beneden en 4 en 5 in L-vorm ernaast.
Appartement 1=3 met de weg naar het zwembad
Appartement 4 - zeer ruim appartement voor 4-6 personen met vide slaapkamer
Appartement 4 - keuken en trap naar ruime vide slaapkamer
Appartement 4 - ruime vide slaapkamer
Appartement 4 - beneden afgesloten slaapkamer voor 2 personen
Zwembad een 50 meter van de appartementen in rustige olijfgaarde
Dorpsplein met plataan en gezellige Kosta's Taverne.
Relexen bij het zwembad
Uitzicht op zee met een drankje en mezes is nooit ver weg.
uitzicht vanaf Kosta's taverna op plein en Hotel Marida
Relex in het zwembad
Of relex op de rand van het zwembad
Heerlijk eten bij Kosta's Taverna op het dorpsplein.
Agios Ioannis heeft een sfeervol plein met eten onder de plataan.


Comments are closed.

%d bloggers like this: